Дизелов филтър 30 микрона

лв.64.00

30-микронен предварителен филтър – водно отделящ елемент

Дизеловите системи комън рейл могат да бъдат невероятно ефективни, но също така те не понасят вода и частици прах, които може да доведат до скъпоструващи ремонти на двигателя. За да можете да защитите двигателя си от подобни повреди, поставете дизелов филтър на
Flashlube. За да гарантирате че една такава горивна система под високо налягане се поддържа добре смазана и чиста, винаги да се използва с дизеловия кондиционер на Flashlube за дизелови системи комън рейл.
Дизеловият филтър на Flashlube е модулна система за филтриране на дизелово гориво и отделяне на водата. Той включва пълен набор от модули и компоненти за посрещане на всякакви потребности от филтриране на дизелово гориво.
Към главата на модула е прикрепен 30-микронен предварителен филтър – водно отделящ елемент, който съдържа необходимите елементи за отделяне на водата и останалите замърсяващи вещества.

Код: FDF3.6 Категории: , ,
Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/offroadm/public_html/wp-content/plugins/product-brands-for-woocommerce/includes/class-frontend-display.php on line 182

Описание

За повече информация и доставка, моля свържете се с нас:
office@offroadmashini.com +359 878 706 714