Условия на поверителност

Политика на поверителност

Кои сме ние?

В тази Политика за защита на личните данни на обръщенията “ние” и “нас” се разбира фирмения сайт и офисите на ЗРВЕНДИНГ ЕООД

Каква информация събираме и как?

Видовете лична информация, която събираме могат да включват:

(1) Всички лични данни, които въвеждате и представяте, като Вашето име, адрес, телефонен номер, електронна поща, финансова информация, предпочитания за продукти и услуги.

(2) Данни, които ни позволяват да ви разпознаем вашите предпочитания и да ви помогнем как да използвате сайта ни. Някои данни се събират чрез “бисквитките” от навигиране из сайта. За да улесним използването на нашия интернет сайт, ние използваме „бисквитки”. Бисквитките са малки файлове с данни, които се съхраняват на твърдия диск на Вашия компютър от Вашия браузър и са необходими за използването на нашия интернет сайт. Използваме бисквитки, за да разбираме по-добре как хората използват сайта ни и да осигурим подобрена навигация. Бисквитките ни помагат да видим например дали дадена страница на сайта ни вече е била посетена. Бисквитките също така ни дават информация за това дали вече сте посещавали сайта или сте нов посетител. Бисквитките не съхраняват лични данни и не събират друга информация, която би могла да ви идентифицира. Ако не искате да получавате бисквитки, моля конфигурирайте своя интернет браузър да изтрие всички бисквитки от хард диска на компютъра Ви, да блокира бисквитките или да Ви предупреждава преди съхраняването на бисквитка.

(3) Вашите IP адреси (това е индивидуална идентификационен номер на Вашия компютър), които автоматично се записва от нашия уеб сървър. Това се използва, за да се отбележат вашите интереси в нашия сайт.

(4) Вашите предпочитания за получаване на имейли от нас с актуализации, нови продукти, специални оферти и др. (ако изберете да получавате имейли с актуализации на продукти и оферти).

Използване на личните данни за рекламни и маркетингови цели

Ако изрично одобрите използването на личните Ви данни за рекламни или маркетингови цели, личните Ви данни ще се съхраняват и използват продължително за такива цели. Можем да използваме данните Ви, за да създаваме и поддържаме потребителски профил, чрез който да ви предоставяме персонализирани реклами и промоции. Можем също така да използваме предоставените от вас данни за анализ и подобряване на ефективността на нашите услуги, реклама, маркетинг, пазарни проучвания и продажби.

Какво правим с Вашата информация?

Личната информация, която изпращате на ЗРВЕНДИНГ ЕООД с цел получаването на продукти или услуги, е под закрилата на Закона за защита на личните данни.

Личните данни представляват информация, която ви идентифицира, като например име, имейл или пощенски адрес. С цел подобряване на обслужването ви и получаване на информация, относно вашите нужди и интереси, ЗРВЕНДИНГ ЕООД  събира и използва лична информация със съответните уведомления, съгласия и регистрации в органите за защита на личните данни.

Защитата на личните данни е в сила за всяка информация, която ние сме събрали при посещението на сайта.

Offroadmashini.com  не събира от Вас такава информация, освен ако не е конкретно предоставена (напр. при абонамент за бюлетин, участие в анкета, състезание или томбола, поръчка на мостри или брошури или искане на информация) и е дадено разрешение за използването ѝ. Ние съхраняваме, използваме и предаваме личните ви данни само съгласно вашето съгласие и доколкото – по отношение на съдържание и време – е необходимо във всеки конкретен случай, напр. за да отговорим на въпросите и притесненията ви, да изпълним ваши искания или да ви информираме относно резултатите от състезание или томбола. Всяко друго прехвърляне на личните Ви данни, например пренос на данни за вход от нашите интернет сайтове в социални мрежи на трети интернет сайтове, като например Facebook или Twitter, изисква изричното Ви съгласие.

ЗРВЕНДИНГ ЕООД гарантира, че няма да продава или отдава личните Ви данни на трети страни. Служителите ни са обвързани с това по силата на клауза за поверителност.Може обаче да се наложи да разкрием подобна информация, ако това се изисква от закона или от приложими правителствени искания.

Информацията, събирана от ЗРВЕНДИНГ ЕООД   с цел научаване за вашите нужди и интереси, ни помага да изработим съответния индивидуален подход към вас като клиенти. Бихме използвали вашата информация, за да ви помогнем да извършите поръчка, за комуникация с вас във връзка с продукти или услуги.

ЗРВЕНДИНГ ЕООД не събира информация за кредитни/дебитни карти. Плащанията с такива карти се извършват чрез сигурна банкова система и до служителите на ЗРВЕНДИНГ ЕООД   не достига информацията от вашите карти. Финансовите данни не се използват по никакъв друг начин от нашите доставчици на финансови услуги или от ЗРВЕНДИНГ ЕООД   и няма да бъдат съхранявани по-дълго, отколкото това е необходимо за предоставяне на услугите.

ЗРВЕНДИНГ ЕООД няма да продава или предоставя за временно ползване срещу заплащане вашата лична информация на други лица.

ЗРВЕНДИНГ ЕООД препоръчва на всички родители и настойници да обучават децата си на безопасност и отговорност при предоставяне на лични данни в интернет. Непълнолетните не трябва да предават лични данни без разрешението на родителите или настойниците.

ЗРВЕНДИНГ ЕООД никога няма съзнателно да събира лични данни от непълнолетни, да ги използва по някакъв начин, или да ги разкрива пред трети лица, без позволение на родителите или настойниците им.

 Вашите права

Оттегляне на съгласие

Можете да оттеглите съгласието си за използване на Вашите лични данни напълно или частично в който и да е момент с бъдещ ефект. Ще изтрием личните Ви данни при получаване на заявлението.

Право на информация

При поискване ще Ви информираме кои Ваши лични данни, ако има такива, са събрани по време на Вашите посещения на нашия интернет сайт. Моля адресирайте всички свои питания за предпочитане към един от посочените по-горе адреси. Потребители, които не искат да получават обратна връзка с маркетингова комуникация от нас, трябва да използват опциите за отписването си. Ако имате някакви въпроси относно нашата политика за защита на личните данни или относно това как се обработва вашата информация, молим да се свържете с нас.

Връзки към други сайтове

Тази политика за конфиденциалност обхваща само този сайт. Всякакви други уеб сайтове, които могат да бъдат свързани със ЗРВЕНДИНГ ЕООД   са обект на тяхна собствена политика, която може да се различава от нашaтa.

Обновявания и промени

Можем да променяме или обновяваме части от настоящия документ във всеки един момент и без предварително предизвестие. Моля, проверявайте периодично, за да сте запознати с евентуални промени или обновявания.

05.09.2020