Багажници MORE 4×4

Покривни багажници MORE 4x4

Дизайнът на първия MORE 4x4 багажник е създаден в края на 2017 началото 2018 година и е в резултат на нашето новаторско конструиране и дългогодишно наблюдение на офроуд автомобили с багажници на покрива.

Странични профили и LED осветление
Благодарение на използването на специално проектиран страничен профил на багажника, успяхме да скрием LED светлините вътре. Предното осветление тип ледбар се осигурява под заострената предна част на багажника, където ще бъде най-добре защитено от механични повреди. Светлините на багажника ще имат шанс да оцелеят срещу гората и клоните. Профилът на нашата конструкция напълно маскира и защитава и цялата електрическа инсталация.

Палатки и аксесоари
Нашите багажници са тип платформа, които позволяват свободно монтиране на покривни палатки и други аксесоари. Благодарение на специално разработените отвори в напречните носачи на багажниците MORE 4x4, е възможно да се монтират всякакви палатки и аксесоари  с помощта на разширители или метални скоби.

Закрепване на релси на покрива
Багажниците се различават един от друг, както и размерите на отделните платформи. Ето защо създадохме конкретни продукти, като монтажна планка за Nissan Patrol, универсален багажник 130 см и 8 монтажни стойки. Същият комплект стойки става и за повече от дузина други превозни средства с класически улуци, защото разстоянието между е регулируемо.

Продуктът Toyota Land Cruiser 95 е универсална платформа 120 см и 8 фута за класически корита. Специализирани за Toyota Land Cruiser J95 и други автомобили с класически улуци за покрив.
В проекта Toyota Land Cruiser J120 Carrier монтажът е приложен към оригиналните релси и вместо класическите монтирани крачета има специална система за монтиране на стойките, предназначена само за този модел автомобил.
По същия начин за по-късите версии на багажника More 4x4, предназначен за качване на двойни кабини, има един тип багажна платформа и няколко системи за закрепване.
Ако не сте намерили багажник на покрива за вашата кола в нашата оферта, моля свържете се с нас.